Toimitus

Ostettujen tuotteiden toimitus

Tuotteiden toimittaminen ostajalle
Ostettuasi tuotteet toimitetaan sinulle Suomeen yleensä 3–5 arkipäivän kuluessa summan saapumisesta Signe Seebid OÜ:n pankkitilille.

Tuotteet toimitetaan ostajan valinnan mukaan jollakin seuraavista tavoista:

·        Itellan pakettiautomaattiin

·        lähimpään postiin 

·        DPD:n lähettipalvelulla ostajan ilmoittamaan osoitteeseen.

 

DPD:n lähettipalvelu
Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella tilaukset toimitetaan yksityishenkilöille arkisin kello 16.00–20.00 ja muualla Suomessa arkipäivän kuluessa. Lähettipalvelu ei ole velvollinen soittamaan etukäteen tilauksen saajalle.

Tilauksen lähettäminen Suomeen lähettipalvelua käyttäen maksaa 13.10 euroa per paketti. Hinta ei riipu tilauksen painosta tai koosta.

Lue lähettipalvelusta tästä

 

Itellan pakettiautomaatit
Tilauksen lähetyskulut ovat 11 euroa (sisältää arvonlisäveron). Hinta ei riipu tilauksen painosta tai koosta.
Itellan pakettiautomaatteja on ostoskeskuksissa eri puolilla Suomea. Tilauksen tekemisen yhteydessä voit valita luettelosta sopivan pakettiautomaatin ja kirjoittaa sen nimen kohtaan Lisätietoja.

Tilaus saapuu pääkaupunkiseudulle kahden arkipäivän kuluessa ja muualle Suomeen 3–5 arkipäivän kuluessa.

Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä suoraan matkapuhelimeesi. Tekstiviestissä saat myös pakettiautomaatin ovikoodin. Siksi käytössäsi oleva matkapuhelinnumero on ilmoitettava. Ovikoodilla saat paketin Itellan pakettiautomaatista. Pakettiautomaatti on yksinkertainen käyttää ja saat ohjeita sen näytöltä. Pakettia säilytetään pakettiautomaatissa seitsemän päivää siitä, kun olet saanut ovikoodin sisältävän tekstiviestin matkapuhelinnumeroosi.

Lue lisää pakettiautomaatistä tästä

 

Postit

Tilauksen lähetyskulut ovat 13,75 euroa (sisältää arvonlisäveron). Hinta ei riipu tilauksen painosta tai koosta.
Toimitamme tilaukset posteihin kaikkialla Suomessa. Valitse sopiva posti tilausta tehdessäsi.

Postitse lähetetyt tilaukset saapuvat pääkaupunkiseudulle 2–3 arkipäivän kuluessa ja muualle Suomeen 3–5 arkipäivän kuluessa.

Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä suoraan matkapuhelimeesi. Siksi käytössäsi oleva matkapuhelinnumero on ilmoitettava. Pakettia säilytetään postissa 14 kalenteripäivää siitä, kun olet saanut saapumisilmoituksen tekstiviestillä matkapuhelinnumeroosi.

Lue lisää postitse lähettämisestä tästä