Meistä

Tästä löydät käsityönä valmistettua luonnon kosmetiikkaa kylpyhuoneeseen!

Minun tavoitteeni on tarjota Sinulle saunan ja kylpyyn rikastuttava tuotteita käyttämällä luonnollisia ainesosia. Kaikki tuotteiden ytimessä ovat eteeriset öljyt, jotka ovat olleet tärkeällä paikalla ihmiskunnan lääketieteessä jo vuosisatoja. Jokainen meidän käsintehty saippuaa tai kylpysuola on ainutlaatuinen ja siksi se on aina ajaton ja tuo yöpöydälle tai kylpyhuoneeseen luksusta.

Rakkaudella luonnosta!

Signe

Yritystiedot:

Signe Seebid OÜ virolainen luomukosmetiikan valmistaja. Yhtiö käyttää laadukkaita raaka-aineita kosmetiikan valmistamiseen ja missä mahdollista myös kotimaisia ​kasveja. Tuotteiden tuoksut antavat luonnolliset eteeriset öljyt ja yrtit ja myös väri tulee luonnosta - kasvista, oksidista, savista. Tuotevalikoimaan kuuluvat; saippuat, kylpymaidot, kylpysuolat, kylpymuffinsit, kylpyvoiteet, vartalon kuorinnat, kehon voiteet, kehon kosteuttajat, eteeriset öljyt ja kehon öljyt.
Yhtiö huolehtii ympäristöstä ja vähentää ympäristövaikutuksia koska luonnonkosmetiikkaa on pakattu kierrätettäviin materiaaliin - lasipakkaukseen ja uudelleen käytettyyn paperiin. Yhtiö on liittynyt pakkausten kierrätyksen organisaatioon.

Yhteystiedot:

Puhelin: +372 555 31334
Sähköposti: info@signeseebid.ee
Rekisteröinti koodi: 12023667
ALV: EE101412733
Osoite: Kvartsi tee 50, Aespa küla, Kohila vald, 79705 Raplamaa
www.facebook.com/signe.seebid
.eu

Tilinumero: Swedbank IBAN: EE812200221051101685, SWIFT/BIC: HABAEE2X
                         SEB IBAN: EE031010220219244223, SWIFT/BIC: EEUHEE2X

 

Meidän filosofiaa:

Meidän kosmetiikka on käsintehty

Kaikki Signe Seebid saippuat ovat tehty meidän pienessä työpajassa käsityönä ja ovat siksi ainutlaatuiset. Emme käytä tuotteiden valmistuksessa muiden valmistajien tuotteita, vaan kaikki tuotteet ovat valmistettu kokonaan paikalla. Tuotteet ovat valmistettu käyttäen vanhoja Euroopan reseptejä ja hajun yhdistelmiä joka ovat olleet käytössä vuosisatoja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Käytämme vain luonnollisia ainesosia tuotteidensa valmistuksessa

Eteeriset öljyt, savet, yrtit - kaikki ovat olleet esi-isiemme kosmetiikka hyllyillä  vuosisatoja ja näsiä komponentteja käytetään kosmetiikan valmistamiseen Signe Seebid yrityksessä.

Tehokas kosmeettinen tuote ei tarvitse sisältää suuren määrän kemiallisia yhdisteitä, mutta oikein valittuja luonnollisia ainesosia. Kun useimpien valmistajien tuotteiden värit ja tuoksut matkivat luonnollisia ainesosia, sitten me käytämme jota löytyy luonnosta. Siksi meidän kosmetiikasta on säilynyt lisäksi tuoksulle ja värille myös muita hyödyllisiä aineita.

Olemme enemmän kuin vain kosmetiikkaan valmistaja - tämä on meidän elämäntapa

Signe saippuat on perheyritys, ja siksi on meille tärkeää kestävää ja tasapainoinen kehittäminen. Olemme valmiita investoimaan korkealaatuisiin raaka-aineisiin ja pakkauksiin, ja joskus se tarkoittaa kärsivällisyyttä tuotannon määrien että hintojen osalta, mutta ei koskaan laadusta.
Valitsemme kumppanimme huolellisesti, ja me suosimme yrityksia jolla on samanlaiset tavoiteet. Me olemme pitkäaikainen ja luotettava kumppani asiakkaillemme ja jakamme meidaän uskoaan ja kokemuksia luonnonkosmetikaasta. Koska meidan töpaja on pieni ja joustava, tarjoamme asiakkaille erityisiä palveluja joka suurille yrityksille usein ei ole varaa sallia.

Meille on tärkeää ympäristö

Signe Seebid pakkaa kosmetikaa, mahdollisuuksien mukaan ympäristöystävällisen pakkaukseen. Me käytetään pääasiassa kosmetiikka pakkaukseen lasia, kierretytä kartonkia ja paperia. Olemme aina valmiita ottamaan takaisin käytetyt lasiastiat ja palkimme asiakkaat alennuksella jos asiakkaat hankivat uuden tuotteen.

Ota yhteyttä