Ylellinen ruusukylpysuola

Tuote Ylellinen ruusukylpysuola
Saatavuus Heti saatavilla
Paino 300 g / ml

Ylellisen kylpysuolan ominaisuudet

Tässä ylellisessä suolakylvyssä tunnet itsesi kuin herraskartannon emännäksi, koska purkin sisältö on yhtä erityinen kuin purkki.

Ylelliselle kylpysuolalle antaa tuoksun ylang-ylang-öljy, joka on vaikutuksiltaan intohimoa herättävä ja itämaisen eksoottinen. Romanttista tunnelmaa luo kourallinen tuoksuvia ruusunkukkia. Sitruunaruoho on piristävä ja raikas.
Ylellinen kylpysuola sisältää merisuolaa ja epsom-suolaa. Merisuolalla on lihaksia rentouttava ja tulehdusta estävä vaikutus, ja se on tehokas ihottumien ja pienten haavojen parantamisessa. Epsom-suolassa keskeinen ainesosa on magnesium, jolla on merkittävä rooli terveydessä ja yleisessä hyvinvoinnissa. Magnesium säätelee yli 325 entsyymin aktiivisuutta sekä useita fyysisiä toimintoja – lihaksia, energiantuotantoa sekä haitallisten myrkkyjen poistumista.

Käyttö

Lisää 2–4 rkl kylpysuolaa kylpyveteen ja nauti. Purkki sisältää 12 ruokalusikallista suolaa.

HUOM! Varmista ennen käyttöä, että et ole allerginen tuotteen ainesosille. Suojattava suoralta auringonvalolta. Säilytettävä 20 °C:ssa.

Koostumus

Sea Salt (merisuola), magnesium sulfate (epsom-suola), Cananga odorata Essential Oil (ylang-ylangin eteerinen öljy), Cymbopogon Citratus Essential Oil (sitruunanruohon eteerinen öljy), CI77004 (vaaleanpunainen savi), Rosa damascena flower (ruusunkukat), Citral*, Farensol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate* (*esiintyy luonnollisesti eteerisessä öljyssä). 

Arvosta

Voisit olla kiinnostunut myös näistä