Risiiniöljy

Tuote Risiiniöljy
Yksikköhinta 10.00 €

Tuotekoodi

-
Saatavuus Heti saatavilla
Pakkauskoko

Perusöljyt ovat luonnon vitamiini pommeja!

Risiiniöljy on kellertävää öljyä, jota saadaan risiinin siemenistä.

Ominaisuudet

Risiiniöljy koostuu pääasiassa risiiniöljyhaposta, joka on tulehduksen vastainen, antibakteerinen ja antimykoottinen.

Käyttö

Risiiniöljy sopii kynsien, silmäripsien ja hiusten vahvistamiseen ja huoltoon. Lisäksi risiiniöljy on hyvä jalkojen hoidossa, koska se vähentää kovettumia ja tulehduksia.

Koostumus

Ingredients INCI: Ricinus communis (risiiniöljy).

Signe Seebidin öljyt eivät sisällä hajusteita, ja niissä on säilytetty öljyn parhaimmat ominaisuudet.

Arvosta

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

12.00 €
20.00 €
18.00 €