Jojobaöljy

Tuote Jojobaöljy
Yksikköhinta 20.00 €

Tuotekoodi

-
Saatavuus Heti saatavilla
Pakkauskoko

Perusöljyt ovat luonnon vitamiini pommeja!

Jojobaöljy ei ole todellisuudessa öljy vaan vetelä vaha.

Ominaisuudet

97 % jojobaöljystä koostuu vetelästä vahasta ja sisältää runsaasti E-vitamiinia. Öljy muuttaa ihon pehmeäksi ja parantaa ihon elastisuutta. Se muodostaa iholle tahmattoman ja rasvattoman vahakerroksen vähentäen kosteuden haihtumista.  Jojobaöljy auttaa tasapainottamaan ihon rasvaneritystä.

Käyttö

Erinomainen kosteuttaja, soveltuu myös rasvaiselle iholle.

Koostumus

Ingredients INCI: Simmondsia chinenis (jojobaöljy).

Signe Seebidin öljyt eivät sisällä hajusteita, ja niissä on säilytetty öljyn parhaimmat ominaisuudet.

Arvosta

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

12.00 €
18.00 €
10.00 €